Sterk team zoekt uitbreiding met (aankomend) accountant AA

Over ons
Klanten met een vraag willen bijna altijd graag snel een antwoord. Op ons kantoor snapt iedereen dat. Kwestie van goede service willen bieden. Het is onze bedrijfscultuur. Net als altijd kwaliteit willen leveren en niet te hoog van de toren blazen. Doe gewoon, zoals je wilt dat mensen tegen jou doen.
Onze aanpak heeft ons gebracht waar we nu zijn: een accountantskantoor met 10 vakmensen. Focus op ondersteuning van het mkb. Door broodnuchter mee te denken, plannen door te rekenen, te luisteren naar ontwikkelingen en zorgen.

Onze activiteiten: accountancy, belastingadvies, salarisadministratie.

Over jou
Ons kantoor groeit gezond. Om ons gewoon te kunnen blijven ontwikkelen, zoeken we nu een nieuwe collega. Een (aankomend) accountant met een behoorlijke ervaring die zich thuisvoelt in ons team en bij onze manier van werken. Met als belangrijke ambitie dat je persoonlijk en professioneel aansluiting vindt bij onze klanten en bij ons team. Wat we verder verwachten:

  • adviesachtergrond (eventueel fiscaal);
  • veel affiniteit en ruime ervaring in het mkb;
  • natuurlijke adviesrol;
  • niet gevoelig voor hiërarchie.

Wat we bieden
Mooie, gevarieerde klantenkring, goede faciliteiten, prettig team. Als alles past, kun je op termijn als maat toetreden tot de maatschap. De details bespreken we graag op ons kantoor.

Solliciteren
Met de button rechts kun je je motivatie en beknopt CV toesturen. We hopen dan snel verder te kunnen praten.

Stuur hier je sollicitatie

Ben je geen AA maar zie jij met jouw talenten en mogelijkheden toch kansen bij Tinnemans & Van Loon. Klik hier en leg uit!