Bij ons werken 

Tinnemans van Loon Accountants richt zich vooral op kansrijke bedrijven in het MKB. Met ondernemers aan het roer die voort willen maken en door willen gaan met ondernemen. Zij moeten kunnen vertrouwen op onze fiscale en administratieve kennis en expertise. Daarom kiezen we voor goed opgeleide medewerkers die hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. En wij ondersteunen dat met ruime opleidingsmogelijkheden.

Compact team
Persoonlijk contact is belangrijk in ons vak. Net als integriteit en vertrouwen. Ondernemers geven ons immers volledig inzicht in hun financiële handel en wandel. Om dat persoonlijk contact te waarborgen werken we met een compact team in één open ruimte. Zowel intern als extern houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Ons team bestaat niet uit superspecialisten. Allrounders die daarnaast een of meerdere specialismen ontwikkelen, komen bij ons het best tot hun recht. Mensen die niet overambitieus zijn, maar zichzelf realistische doelen stellen, goed willen zijn in hun vak en zichzelf blijven ontwikkelen.

Sfeer en arbeidsvoorwaarden
Onze beloning en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, de werksfeer is prettig en informeel en we hechten veel waarde aan collegialiteit. De gezamenlijke donderdagse lunch is uitgegroeid tot een vaste traditie die het onderlinge contact versterkt. Voor jou als werkzoekende is de keerzijde dat het verloop laag is en het aantal vacatures dus beperkt.

Interesse?
Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures, laat het ons weten via het sollicitatieformulier (knop rechts).

Stuur hier je (open) sollicitatie
Meest recente berichten

[im_headlines]