Full service accountants- en belastingadvieskantoor voor het MKB

Wij ondersteunen bedrijven en instellingen in de volle breedte bij het voeren van hun financiële huishouding. In de praktijk loopt dat uiteen van het opzetten en bijhouden van de administratie van eenmanszaken en het verzorgen van hun belastingaangifte tot het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van salarisadministraties voor kleine en grotere bedrijven en het uitbrengen van advies over de inrichting van de administratie en over allerlei fiscale en organisatorische zaken (zoals subsidies, bedrijfsstart, –beëindiging of –overdracht, en personeelszaken). Daarnaast adviseren wij zowel particulieren als organisaties over financiële planning op de korte en langere termijn.

Ons kantoor gelooft sterk in een persoonlijke aanpak. U krijgt als klant een vast aanspreekpunt, zodat u altijd toegang heeft tot iemand die goed op de hoogte is van uw situatie. Zo nodig verwijst hij of zij u door naar een specialist binnen of buiten ons kantoor. Doordat we beschikken over een uitstekend systeem voor kennisdeling, kunnen al onze medewerkers snel toegang krijgen tot de voor hen relevante gegevens.

Naast (certificerend) accountants en belastingadviseurs zijn wij zelf ervaren ondernemers. Daardoor zijn we in staat om snel mogelijke knelpunten te herkennen en op veel terreinen actief met u mee te denken en oplossingen aan te dragen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak via (0493) 68 90 62 of gebruik het contactformulier.

 

Heeft u een vraag?
Tilo is thuis in de antwoorden

Meest recente berichten

  • Beleidsbesluit rechtsherstel box 3 gepubliceerd
  • Aflossingsregeling coronabelastingschulden versoepeld
  • Voordeel bij verkoop woning tegen (lagere) WOZ-waarde